Ficțiunea de joi (5)

 

Joi, 16 mai 2024, ora 18.30, Muzeul Național al Literaturii Române din București (str. Nicolae Crețulescu nr. 8, în Ceainăria muzeului) găzduiește ediția din luna mai a proiectului ”Ficțiunea de joi”,  cu tema ”Cum spun când vreau să spun”.

Un atelier organizat de Bogdan Teodorescu

 

Proiectul Ficțiunea de joi își propune să aducă în dialog generații diferite și artiști  care contribuie, chiar și tangențial, la un construct artistic. Fiecare ediție are o temă legată de ficțiune: viziuni, tehnici, experiențe, mesaje. În centrul întâlnirii se află un dialog între artiști din domenii diferite, completat/întrerupt/stimulat de public.

Trecem printr-o schimbare generală: de mentalitate, de comunicare socială, de exprimare artistică. Muzeul Național al Literaturii Române din București pune bazele unui club pentru toți cei care vor să descopere și să comenteze (i)realitățile și ficțiunile din cultura română vie. Proiectul are loc în fiecare lună, într-o zi de joi, la ora 18.30, în Ceainăria muzeului.

Organizatori: revista Ficțiunea & MNLR.

Bogdan Teodorescu

Artist vizual (pictură, instalație, fotografie, obiect), profesor de Educație vizuală la C. N. "Sf. Sava" și Liceul de Arte plastice "N. Tonitza".